VERSCHUERE TECHNOLOGY NV


Beton- of stabilise centrales, mobiel of vast, kontinu of diskontinu, gegalvaniseerd of geverfd, in ponderaal of volumetrisch weegsysteem, met of zonder automatisatie continu- of planetaire mengers met dubbele as, citerne- en/of welfselmallen, triltafels, en alle materieel voor de betonindustrie zijn onze grote specialiteit.
In onze splinternieuwe infrastructuur van meer dan 8.000m2 breidt de firma zijn gamma uit met een mobiele installatie voor de recyclage van gronden. De aarde of een ander gelijkaardig materiaal wordt met deze installatie behandeld, gestabiliseerd en kan op deze manier hergebruikt worden als stabiel ophogingsmateriaal.
Onze engineering service en de ganse ploeg staan ter beschikking voor alle constructie-, automatisatie, onderhouds- en herstellingswerken.          

 Beton centrales

 Grondrecyclage

 Silos

Mobiele en vaste silos  Wij bouwen en installeren silos, mobiele of vaste, verticale of horizontale , op opleggers of op aanhangwagens. Aanpassing mogelijk op bestaande installaties.
Realisatie van een fludificatie, plaatsing van automatische niveaucontrole en vulling. Capaciteit van de silos: 20 tot 54 m³ (horizontale mobiele silo) en 37 tot 180 m³ (vaste verticale silo). Vijzen ook beschikbaar.

Dubbel as menger in continu Onze continue dubbel as mengers hebben een produktiecapaciteit van 100 T/U tot 800 T/U. Ze produceeren mager en rijk beton , alsook de stabilisatie van gronden met kalk. De mengers behoeven heel weinig onderhoud en zijn de trouwste en sterkte op de markt.
(CE normen)  

Stabilise en mager betoncentrales Vervaardiging van stabilisé en mager beton centralen op maat. Weging systeem in continu met een nauwkeurigheid van 2% ( brevet). Trechters voor moeilijke producten
Dubbel asmenger in continu. Onze installaties zijn warm verzinkt of geschilderd naar wens van de klant. Capaciteit van 120 T/U,240 T/U, 320T/U, 600T/U of 800T/U. Van 1 tot 16 trechters, 15 tot 20m³ of 35 m³, ze worden automatisch beheerd door synoptisch ( eigen ontwikkelde sturing en synoptisch) . Software, PC type Pentium, 2 schermen 22", clavier, printer CE-normen

Installaties van grondrecyclage (leem) Behandeling van gronden met kalk en cement. Revalorisatie en recycleren van gronden met mobiele , hyper-mobiele (rubsen) en vaste machines. Aanpassing op maat van bestaande machines. Dosering per weging van het kalk met een nauwkeurigheid volgens de normen. Machines zonder uitvloeiing van kalk. Onze machines zijn aangepast voor moeilijke produkten, met of zonder zeef.

Bac de lavage et moules à béton Nous concevons des bacs de lavage pour roue de camion en sortie de chantier, adaptés à votre demande

      
Automatisering sturing en synoptic Onze ingenieurs vervaardigen de automatisering en de synoptic van onze centrales. Vervanging of aanpassing van oude of nieuwe machines. Constante weging (patent)met een nauwkeurigheid van minder dan 2%. Besturing via radio-freqwentie(Hertz). Afprinten van produktiegegevens voor mobiele machines via ADSL, GSM of GPRS.home